Mijn samenvattingHomepage


Mijn foto album


Mijn profiel


Mijn zeemansloopbaan


Favoriete links

BanenBen ik een jobhopper ? Ja en nee. Deze zeeman is niet op zee blijven werken. Wat op het land te doen ? Er is veel te doen. En hoe maak je het onderwijs leuk ? Door er te gaan werken. Want met zoveel saaie Pieten ben ik misschien wel die leuke Piet, en anders, pech gehad. Toch maar even geprobeerd.

In al mijn functies ben ik de man met de slagroomspuit. Al die bedrijven verkochten taarten en nèt voordat die de deur uitgaan spuit ik er een toefje slagroom op. Meestal naar tevredenheid, maar wie niet van slagroom houdt heeft pech.


Ik werk sinds 2000 in Haarlem. Jan Wiebe Hoornstra (1821-1908) woonde in Haarlem.

Op de Hogeschool INHOLLAND werk ik op de locatie Haarlem. Als u de opleiding 4 jaar heeft gevolgd, dan weet u ongeveer wat ik daar doe.


StudieScheepswerktuigkundige en Werktuigbouwkundige. Ik weet iets van het koude en van het warme. En van thermisch comfort.

Mijn school was aanvankelijk dichtbij. Mijn diploma was op mooi papier.


De lagere school was naderhand de Marius Bauerschool. Schoolbaas was meester van Overhagen. Leuke man.

Mijn lagere school was de Vancouverschool vlak bij de Admiralengracht in Amsterdam.


Persoonlijke info


Ik ben geboren vlak voor de watersnoodramp. Mijn voornaam komt van twee kanten. Enerzijds vernoemd naar Thomas Riemersma, anderszijds vernoemd naar Thomas Gerardus Kroese. Er was op dat moment geen betere naam beschikbaar.


Hobby'sZeilen. Pas geleden nog met Jacques gezeild. (bedankt Jacques).

Lesgeven is leuk.


Kinderen en stambomen.

Reizen is soms leuk.